Wie zijn wij?

Handelsonderneming Jan Evert Klaucke

Handelsonderneming Jan Evert Klaucke is een technische handelsonderneming die is gevestigd aan de Compagnonsweg 9, 9482 WR te Tynaarlo. Eerlijk zaken doen in een gemoedelijke Drentse sfeer is ons motto!! Wij komen gemaakte afspraken na en leveren uitsluitend 1e klas materialen en gereedschappen onder volledige fabrieksgarantie. Een tevreden klant is de beste reclame die je kunt krijgen. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Vriezerbrug op anderhalve kilometer van de A28/afslag 35 Vries/Tynaarlo!!!

Wij zijn een zogenaamd internetbedrijf. Wij verzenden meestal de door ons te leveren materialen of bezorgen deze zelf. Wij werken met een betrouwbare pakketdienst en een eigen vervoerder voor de grotere machines!! Wij leveren in geheel Europa. Afhalen is mogelijk vanuit ons magazijn na telefonische afspraak. Wij hebben geen onpersoonlijke webshop maar kiezen voor het contact met de klant. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar en aanwezig van 1 uur 's middags tot 8 uur 's avonds. Zaterdag zijn we de gehele dag bereikbaar.

Wij zijn de officiële dealer van Airpress compressoren, Einhell machines en gereedschappen, Powerplus machines en gereedschappen, Karomat hogedrukreinigers, Kranzle hogedrukreinigers, Steiner luchtgereedschappen en Gloria drukspuiten voor Tynaarlo en wijde omtrek!!

Wij leveren onze producten onder volledige fabrieksgarantie. Mocht tijdens de garantieperiode een machine defect raken en het betreft een constructiefout dan wordt de machine kosteloos gerepareerd of vervangen. Kosten van verzending komen voor rekening van klant. Indien het defect geen constructiefout betreft maar is ontstaan door normale slijtage, slecht onderhoud of overbelasting van het apparaat dan komen de kosten van verzenden en reparatie voor rekening van de klant. Na de garantieperiode verlenen wij uiteraard ook service, echter de kosten van verzenden en reparatie dienen door de klant te worden betaald.

Kosten van verzenden of retourzenden komen altijd voor rekening van de klant.